Köszöntjük a Cívis Házat!

  • by szerkeszto - k, 03/26/2019 - 11:00
Tagvállalatunk 2019. március 22-én ünnepelte alapításának 25. évfordulóját

 A Cívis Ház Zrt. az évfordulót családias körülmények között ünnepelte, a céget köszöntötte Papp László polgármester mellett a tulajdonosi jogokat gyakorló Debreceni Vagyonkezelő Zrt. vezetősége is.

Kováts Ákos vezérigazgató elmondta, hogy a Cívis Ház Zrt. mindig olyan projektek elindításában vett részt, amelyek a város életében meghatározó szerepet töltöttek be. A belváros szlömös területeinek felszámolásában, a karácsonyi vásár egykori megújításában, a kiskörút, a Főnix Csarnok, a Forest Offices irodaház létrehozásában betöltött szerepén túl részt vesz a parkolási problémák enyhítésében, működteti a Városközpont marketingrendszerét, és napi tevékenysége kapcsán fontos résztvevője és szabályozója az iroda- és üzlethelyiség-bérleti piacnak.

A vezérigazgató kiemelte, hogy a Cívis Ház gazdasági teljesítménye stabil és eredményes. Ez amiatt is örvendetes, hogy ezáltal lehetősége nyílt a vállalatnak Debrecen építészeti örökségének gondozására, emblematikus épületek felújítására, a belváros utcaképének szépítésére.

 Papp László polgármester köszöntőjében gratulált az elért eredményekhez, és elmondta, hogy továbbra is számít a cég és a város szoros együttműködésére, továbbá fontos feladatokat szán a Cívis Háznak. Emléklapot adott át a társaság vezetőjének, amelyben kifejezte elismerését és köszönetét azért, hogy a társaság immár 25 esztendeje a jó gazda gondosságával, eredményesen hasznosítja és gyarapítja a város ingatlanvagyonát.

Az esemény fénypontja a társaság eddigi munkáját összefoglaló kisfilm levetítése volt, amelyet meglepetésnek szánt az ötletadó, Erdei Edit gazdasági és értékesítési igazgató.

A film az alábbi linken tekinthető meg: 

http://video2.dehir.hu/Civishaz%20HD%20public+mcd.mp4