A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. hirdetménye

Összefoglaló tájékoztató ” Vállalkozási szerződés a Debrecen Szent Anna utcai és Monti Ezredes utcai lakótelepek távhőrendszerének primer oldali rekonstrukciója című KEHOP 5.3.1-17 pályázati kiírása szerinti Energetikai és Gazdasági Tanulmány („EGT”) kidolgozására, valamint a pályázat menedzselése a Támogatási Szerződés aláírásáig.” tárgyú nyílt beszerzési eljárásról.

 

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. (székhely: 4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14.; telefon: 52-509-480, fax: 52-509-491) nyílt beszerzési eljárást indít.

Az eljárás tárgya: Vállalkozási szerződés a Debrecen Szent Anna utcai és Monti Ezredes utcai lakótelepek távhőrendszerének primer oldali rekonstrukciója című KEHOP 5.3.1-17 pályázati kiírása szerinti Energetikai és Gazdasági Tanulmány („EGT”) kidolgozására, valamint a pályázat menedzselése a Támogatási Szerződés aláírásáig.

Az eljárás típusa: DV Zrt. Beszerzési Szabályzata szerinti nyílt.

Az érvényes ajánlattétel feltétele, hogy Ajánlattevő részvételi szándékát és ehhez a dokumentációra vonatkozó igényét  titkarsag@dhrt.hu; címen jelezze, megadva saját címét és elérhetőségét, legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző négy munkanapig.

Beadási határidő: 2019.04.25. 10:00 óra.

Ajánlatkérő az igény beérkezését követően az Ajánlattételi felhívást és az Ajánlattételi dokumentációt térítés nélkül az Ajánlattevők rendelkezésére bocsátja.