A DV Zrt. tagvállalatai

 

 • Cívis Ház Zrt.

  A Cívis Ház Zrt. az önkormányzati tulajdonú bérlakások, valamint a saját és az önkormányzat tulajdonában lévő debreceni üzlethelyiségek kezelésével, bérbeadásával, karbantartásával, felújításával és üzemeltetésével foglalkozik. Meghatározó szerepe van a város ingatlanhasznosítási tevékenységében.

  Cívis Ház Zrt.
 • DKV Debreceni Közlekedési Zrt.

  A társaság jogelődjein keresztül több mint 120 éve látja el Debrecen városában a menetrendszerinti közösségi személyszállítási feladatokat, a szolgáltatást megrendelők és igénybevevők elvárásainak megfelelően. A személyszállítási tevékenység zavartalan ellátását közvetlenül három üzemegység és a logisztika biztosítja.

  DKV Debreceni Közlekedési Zrt.
 • Debreceni Hőszolgáltató Zrt.

  A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. egyik meghatározó, kiemelkedően eredményes tagvállalata, mely jelenlegi formájában 1994-től működik. A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. országos szinten elismert, a távhőszolgáltató cégek közül a legdinamikusabban fejlődő társaság. Alaptevékenysége Debrecenben a 31.105 lakossági és 2.176 üzemi és egyéb fogyasztójának nyújtott fűtés- és használati melegvíz-szolgáltatás.

  Debreceni Hőszolgáltató Zrt.
 • Debreceni Vízmű Zrt.

  A vállalatcsoport legnagyobb tagja, Debrecenben kiemelt önkormányzati feladatként víztermeléssel, ivóvíztisztítással, ivóvízellátással, szennyvízelvezetéssel és -tisztítással, települési folyékonyhulladék-kezeléssel, szennyvíz-iszapkezeléssel foglalkozik, az illetékes területi vízügyi igazgatóság és környezetvédelmi felügyelőség ellenőrzése mellett.

  Debreceni Vízmű Zrt.
 • Médiacentrum Debrecen Kft.

  Debrecen közigazgatási területén belül meghatározó jelentőségű helyi elektronikus média, hírműsorain s magazinműsorain keresztül folyamatosan tájékoztatja a város polgárait a vételkörzetben történő jelentősebb eseményekről, információkról.

  Médiacentrum Debrecen Kft.
 • Debreceni Gyógyfürdő Kft.

  A Debreceni Gyógyfürdő a Nagyerdő szívében helyezkedik el, közel 8 hektáros területén található a termálfürdő, a strandfürdő, az Aquaticum Debrecen Termál és Wellness Hotel****és az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő. A Debreceni Gyógyfürdő Kft. szolgáltatási palettája folyamatosan bővül. A vidék legnagyobb konferenciaközpontja a Kölcsey Központtal egy épülettömbben egy új négycsillagos üzleti szállodát is kialakítottak Hotel Lycium néven, amelynek üzemeltetését a Debreceni Gyógyfürdő Kft. végzi.

  Debreceni Gyógyfürdő Kft.
 • DV Info Informatikai Kft.

  A DV Info Informatikai Kft. jelenlegi szervezetében 2003. december 22-e óta létezik, jogelődje a DEVIK Kft. 1999. október 1-jén kezdte meg működését azzal a fő céllal, hogy ellássa az önkormányzat székhelyén és telephelyein lévő számítástechnikai berendezések, hálózatok működtetését, az informatikai eszközök beszerzését, telepítését, a rendszerszoftverek és ehhez szükséges alkalmazások installálását, a használathoz szükséges információk átadását.

  DV Info Informatikai Kft.
 • DV Parking Kft.

  A Debreceni Vagyonkezelő Zrt. a DV Parking tagvállalatát azzal a szándékkal hozta létre, hogy az eredményesen működő parkolási tevékenység és a közösségi közlekedés gazdasági szempontból elkülönüljön.

  DV Parking Kft.