Újra ötcsillagos védjegyet kapott az Aquaticum SPA

Újra ötcsillagos védjegyet kapott az Aquaticum SPA

A Magyar Fürdőszövetség novemberben Esztergomban megtartott őszi közgyűlésén, ünnepélyes díjátadón vehette át a Nemzeti Tanúsító Védjegyét az Aquaticum Debrecen SPA vezetősége.
A magyarországi fürdők 5 évre kapják a rangos minősítést, amelyet évente szigorú kritériumok szerint felülvizsgál a szakemberekből álló Minősítő Szakbizottság.


Az Aquaticum SPA egységei – az Aquaticum Termálfürdő, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő, wellness és gyógyászati részleg és az Aquaticum Debrecen Strand – a szakmai bizottság 2022. augusztusi, helyszíni értékelése alapján „a Gyógyfürdő, az Élményfürdő, a Medical Wellness és Strand” kategóriákban kiérdemelték a legmagasabb, 5 csillagos minősítést.
Ebben az évben újra pályázhatott a komplexum strand kategóriában is. A bírákat lenyűgözte a 2020-ban átadott innovatív, európai színvonalú Aquaticum Debrecen Strand. A minősítés nagyon szigorú, kategóriánként akár 100-150 kritériumnak is eleget kell tenni a legmagasabb minősítésért.
A tanúsító védjegyeket igazoló okiratokat Mogyorósi Ferenc a Minősítő Szakbizottság elnöke és Kántás Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség elnöke adta át Holléry Tibornak az Aquaticum Debrecen Kft. fürdőszolgáltatási igazgatójának.

A címlap fotón balról-jobbra Mogyorósi Ferenc a Minősítő Szakbizottság elnöke, Holléry Tibor az Aquaticum Debrecen Kft. fürdődivízió igazgatója, Kántás Zoltán a Magyar Fürdőszövetség Elnöke.