A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. beszerzési hirdetménye

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. beszerzési hirdetménye

Összefoglaló tájékoztató „Megvalósíthatósági Tanulmány készítése a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. részére a debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezet környezetében energiatermelésre alkalmas geotermikus kút létesítésére” tárgyú nyílt beszerzési eljárásról.

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. (székhely: 4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14.; telefon: 52-509-480, fax: 52-509-491) nyílt beszerzési eljárást indít.
Az eljárás tárgya: „Megvalósíthatósági Tanulmány készítése a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. részére a debreceni Észak-Nyugati Gazdasági Övezet környezetében energiatermelésre alkalmas geotermikus kút létesítésére”.

Az eljárás típusa: DV Zrt. Beszerzési Szabályzata szerinti nyílt.
Az érvényes ajánlattétel feltétele, hogy Ajánlattevő részvételi szándékát és ehhez a dokumentációra vonatkozó igényét titkarsag@dhrt.hu; címen jelezze, megadva saját címét és elérhetőségét, legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző három munkanapig.
Beadási határidő: 2022.12.12. 10:00 óra.
Ajánlatkérő az igény beérkezését követően az Ajánlattételi felhívást és a részletes beszerzési dokumentációt térítés nélkül az Ajánlattevők rendelkezésére bocsájtja.