A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. beszerzési hirdetménye

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. beszerzési hirdetménye

Összefoglaló tájékoztató a ”Debrecenben, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhőszolgáltatási területén távfelügyeleti rendszerbe kötött hőközponti hőmennyiségmérők hitelesítéséhez szükséges műszerész munkák végzése.” tárgyú beszerzési eljárásról.

A Debreceni Hőszolgáltató Zrt. (székhely: 4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14.; telefon: 52-509-480, fax: 52-509-491) nyílt beszerzési eljárást indít.
Az eljárás tárgya: ”Debrecenben, a Debreceni Hőszolgáltató Zrt. távhőszolgáltatási területén távfelügyeleti rendszerbe kötött hőközponti hőmennyiségmérők hitelesítéséhez szükséges műszerész munkák végzése.”

Az érvényes ajánlattétel feltétele, hogy Ajánlattevő részvételi szándékát és ehhez a dokumentációra vonatkozó igényét a beszerzes@dhrt.hu címen jelezze, megadva az adatait (pl.: cégnév, adószám, cím stb.) és elérhetőségét, legkésőbb az ajánlattételi határidőt megelőző 2 (két) munkanapig azaz 2023.03.29-én 10 óráig. Ajánlatkérő az igény beérkezését követően az Ajánlattételi felhívást és részletes beszerzési dokumentációt térítés nélkül az Ajánlattevők rendelkezésére bocsájtja.
Beadási határidő: 2023.03.31-én 10:00 óra.