A Debreceni Vízmű Zrt. beszerzési hirdetménye

A Debreceni Vízmű Zrt. beszerzési hirdetménye

A Felhasználók szemlélet formálása a Debreceni Vízmű Zrt.-nél

A napjainkban is tapasztalt klímaváltozás hatására is tekintettel a Debreceni Vízmű Zrt. mint a környezetvédelem mellett elkötelezett vízi- közmű szolgáltató az általa üzemeltetett 43 településen élő felhasználóinak (fogyasztóinak) a vízellátással, szennyvízelvezetéssel és tisztítással kapcsolatos ismereteit kívánja bővíteni, a szemléletüket formálni azáltal, hogy betekintést enged a szolgáltatás mindennapjaiba. Cél a takarékos és környezettudatos ivóvíz felhasználás lehetőségeit előtérbe helyező sikeres szemléletformálási marketing kampány lefolytatása. Ezt TV-s, rádiós spotok készítésével, vetélkedők, vízmű telepi látogatások szervezésével, ismeret terjesztő előadások megtartásával tervezi.
A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretén belül az Innovációs és Technológiai Minisztérium Környezet és Energiahatékonysági Operatív Programok Irányító Hatósága, mint Támogató által 2019. május 8-án meghirdetett felhívása alapján a Debreceni Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság pályázatot nyújtott be, melyet a Támogató támogatásra alkalmasnak minősített. Ennek alapján a Debreceni Vízmű Zrt. vissza nem térítendő támogatásra jogosult.
A speciális tudást, felkészültséget és eszközparkot igénylő tevékenységek ellátása érdekében kerül kiírásra a nyílt pályázati eljárás.

Ajánlatkérő:

Debreceni Vízmű Zrt.
4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14.
Tel.: (52) 513-570

Versenyeljárás típusa: nyílt, egyfordulós eljárás.

Teljesítés határideje:

2023. június 12. azzal, hogy az Ajánlatkérő előteljesítést elfogad

A részletes felhívási dokumentáció rendelkezésre bocsátásra vonatkozó információk:
Debreceni Vízmű Zrt.
Magyar László beruházási csoportvezetőtől a magyarl@debreceni-vizmu.hu e-mail címen

Ajánlat beadásának határideje és a borítékbontás időpontja:
2022. szeptember hó 01-jén 10.00 h

Eredményhirdetés:
A beadást követő 10 napon belül, írásban

Csatolmányok:

Ajánlatkérési dokumentáció szemléletformálás
5. sz. melléklet marketingtevékenység vállalkozói szerződés