A Debreceni Vízmű Zrt. hirdetménye

A Debreceni Vízmű Zrt. hirdetménye

A „Dobozi” víztorony részleges felújítása

A víztorony töltővezeték vízszintes szakasza erősen korrodált, melyet az ultrahangos csőfalvizsgálati eredmények is megerősítettek. A cső falvastagsága 8-10 mm helyett 2,3-6,7 mm közötti. Az üzembiztonság érdekében, a havária helyzet elkerülése érdekében a csőszakasz átépítése elengedhetetlen. A víztorony az egyetlen városban lévő, csőhálózaton kívüli puffer, amely biztosítja a fogyasztás és a szivattyúzás közötti különbségek kiegyenlítését. Amennyiben kiesik az üzemből hosszabb időre és / vagy nem tervezetten, úgy azon túl, hogy elvész 1400 m3-nyi tárolókapacitás, nem lesz, ami kiegyenlíti a hálózaton keletkező nyomáslengéseket, ami jelentős mennyiségű és nagyságú csőtörések keletkezhetnek. A városban zajló nagyberuházások száma nő, ezért a tárolókapacitás megőrzése indokolt.

Az időszakos ellenőrzéseink során a szakemberek azt tapasztalták, hogy a víztorony jelenleg üzemelő, belső, 1400 m3 térfogatú víztér alján vízszivárgás, csepegés látható, mely a még eredeti belső vízzáró bevonat megrepedéséből adódik.

Ajánlatkérő:

Debreceni Vízmű Zrt.
4025 Debrecen, Hatvan u. 12-14.
Tel.: (52) 513-570

Versenyeljárás típusa: Nyílt, egyfordulós eljárás

Beszerzés tárgya:  A Debreceni Vízmű Zrt.  részére víztorony töltő vezetékéek és a belső vízterének felújítása vállalkozási szerződés alapján

Teljesítési határidő: 2022. december 23.

Ajánlattételi határidő és bontás időpontja:
2022. október 10.
10:00 óra

Bontás helye:  Debrecen, Hatvan u. 12-14. III. em. 303-as iroda (Beruházási és fenntartási osztály)

Eredményhirdetés:
A beadást követő 10 napon belül, írásban

Csatolmányok:
Ajánlatkérési dokumentáció víztorony felújítása
Vállalkozási szerződéstervezet