Januártól új neve lesz a Debreceni Gyógyfürdő Kft-nek

  • by admin - cs, 12/17/2020 - 10:49
Tagvállalatunk Aquaticum Debrecen Kft. néven folytatja tovább tevékenységét.
Nevet vált a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. tagvállalata, a Debreceni Gyógyfürdő Kft. Az elmúlt években bevezetett és országos, valamint nemzetközi ismertségre szert tett Aquaticum márkanévvel összhangban Társaságunk az Aquaticum Debrecen Kft. néven folytatja tovább tevékenységét.
 
Az Aquaticum márkanév mára egyet jelent a kicsiknek és nagyoknak felhőtlen kikapcsolódást nyújtó vizes szolgáltatások egész sorával. Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****, a Mediterrán Élményfürdőt és a Termálfürdőt is tömörítő Aquaticum SPA, valamint a 2020 nyarán hazánk egyik legújabb turisztikai attrakciójaként megnyílt Aquaticum Strand egységes imázsát követve elérkezett az idő, hogy a felépített márkanevet az üzemeltető társaság is büszkén viselje nevében.
 
A cég új megnevezése 2021. január 1-jétől lesz érvényben, az Aquaticum komplexum, valamint a Hotel Lycium**** szerződéses partnereit személyre szólóan is értesítjük a változásról.
 
Társaságunk valamennyi munkatársa nevében ezúton is szeretnénk megköszönni Vendégeink eddigi bizalmát. A veszélyhelyzet elmúlását követően a megszokott helyen, még magasabb színvonalon várja Önöket az Aquaticum és a Hotel Lycium csapata.